Despre noi

Lucalex va pune la dispozitie materiale de constructii din lemn de calitate superioara, cherestea, dulapi, grinzi si sipci. De asemenea oferim o gama completa de echipamente apicole, de la stupi predefiniti, la elementele necesare alcatuirii acestuia. Cel de-al treilea serviciu pe care il oferim este lemnul prelucrat, cum ar fi terase, scari de interior, foisoare, tamplarie sau obloane din lemn.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si societatilor care activeaza in domeniul comertului cu material lemnos si materiale de constructii, al constructiilor civile si industriale sau al atelierelor de tamplarie.

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor oferite permit adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre, promovand o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala cooperarea si lucrul in echipa.